NH5 Padel-league

Nu är det äntligen dags att köra igång vårt seriespel!

Eftersom vår hall enbart rymmer 8 personer och vi har stort utrymme så kan vi köra igång vårt seriespel, förutsatt att inga nya restriktioner tillkommer.

Vi kommer ha tre klasser: herr, dam och mixed. Varje division kommer bestå av 8 lag och alla lag är garanterade 7 matcher. Matcherna placeras ut på fasta speldagar för respektive division. För herrarna kommer vi placera ut matcherna på tisdag, onsdag och torsdag. Men du kan själv i samråd med motståndarna ändra er speldag och tid som passar alla i den matchen utan kostnad. Tanken är att man ska spela 1 match per vecka. Vi kommer dela in i 2 divisioner utifrån spelnivå och även önskemål. Matcherna spelas i 90 minuter. Bäst av 3 set gäller, golden point i alla set. Är det oavgjort i 3:e set när 10 min återstår så spelar man ett tiebreak till 10 med avgörande poäng vid 9-9. Skulle man inte hinna så är det laget som är i ledning vid tidens slut vinnare.

Det är okej att ta in en reserv som inte är med i serien eller i högre serier. Lag 1 och 2 i div 2 går upp till division 1 vid seriens slut. Lag 7 och 8 i div 1 åker ner till div 2 vid seriens slut.

Priser: Vinnare får presentkort på NH5.
Andra plats får presentkort på padeltider hos oss i NHP

Anmälan gäller 1 lag och kostar 1800kr per lag. Ställs seriespelet in pga pandemin så betalas pengarna tillbaka till ens spelkonto.

Anmälan görs på bokapadel.nu/lysekilspadel